× Appartement altenmarkt Hotel altenmarkt Pensions altenmarkt Skiverhuur altenmarkt Vakantiehuizen altenmarkt

De actuele sneeuwhoogte in Altenmarkt. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Altenmarkt. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Altenmarkt.

sneeuwhoogte Altenmarkt

Sneeuwhoogte Altenmarkt

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Altenmarkt weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Altenmarkt. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Altenmarkt

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Altenmarkt en de historische sneeuwhoogte in Altenmarkt actuele en historische sneeuwhoogte Altenmarkt
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Altenmarkt op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Altenmarkt in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Altenmarkt van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Altenmarkt

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Altenmarkt

Verwachte sneeuwval in Altenmarkt

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.


copyright 2023 contact about | impressum privacy disclaimer